Welkom bij Ruubs!

Achter het stuur zit ik, Ruben Goedewaagen. Sinds mijn vijftiende ben ik al in de keuken te vinden. Begonnen als afwasser, doorgegroeid tot keukenhulp en uiteindelijk heb ik mijn diploma behaald als zelfstandig werkend kok. Ik ben altijd in de horeca werkzaam gebleven en doorgegroeid tot chef-kok.

 

Je kunt eigenlijk wel zeggen dat ik van mijn hobby mijn beroep heb gemaakt. Zeker wanneer je het over barbecueën hebt. Het specifiek uitkiezen van de juiste kolen, hout en de barbecuesoort om het gerecht op de beste manier te bereiden, vind ik een geweldige uitdaging. Er zijn zoveel gedetailleerde factoren die een grote rol kunnen spelen in het eindresultaat. Ik streef er dan ook naar om met mijn foodtruck gerechten dusdanig te bereiden, zodat je er optimaal van kunt genieten.

 

Uw gasten verrassen met smaak en sfeer? De foodtruck Ruubs is in het bezit van een Green Egg barbecue.Hiermee worden de unieke vis, vlees en vegetarische gerechten bereid. Op basis van het type event, het aantal gasten en uw wensen, maak ik een passend voorstel. De mogelijkheden van Ruubs bestaan onder andere uit:

  • Een hap uit het vuistje
  • Een speciale BBQ op maat
  • Een walking dinner
  • Een gangendiner

Diverse opties om exclusieve gerechten of hapjes te serveren, die men thuis niet snel kan realiseren. Het recept? Geen pakjes of zakjes, maar verse producten van de hoogste kwaliteit. Zelfs de kruiden en marinades worden zelf gemaakt. Lees hier meer over op de pagina Herbs & Spices.

Benieuwd naar een passend voorstel voor uw evenement? Ik ga graag samen in overleg om alle mogelijkheden te bespreken.

CONTACT